Дозатор рідини DOZA-4V

Даний дозатор призначений для використання в технологічних процесах, таких як: пивоварня, хлібопекарське та кондитерське виробництво (при додаванні води в тісто та інші інгредієнти), на м’ясопереробних підприємствах при додаванні води у фарш або в тісто при виробництві напівфабрикатів; у молочній промисловості для розведення сухого молока; для розливу в ємності квасу, коньяку, вина та подібних продуктів; для додавання води до сухих будівельних сумішей при виробництві бетону, газобетону, пінобетону; будівельних, цементних та штукатурних розчинів.

Зовнішній вигляд дозатора представлений на фотографії:

 

 

 

 

 

 

Структурна схема дозуючої установки:

Технічні характеристики дозатора:

Одиниця виміру

Значення

Примітка

Кількість каналів дозування

шт

4

Можна залишати активним від 1 до 4 каналів

Об’єм однієї дозі

Літр

0,01…99,99

Точность дозирования

%

0,5% від заданої дози +/-2 мл

Дані наведені для лічильника YF-S201

Калібрування числа імпульсів на літр

Імп./Літр

1…999

Напруга живлення

Вольт

12В постійного струму

Мііимум 500мА

Управління виконавчим механізмом (Клапаном або насосом)

Вихід – реле. Група замикання виведена на клемну колодку відповідного каналу.

Звукова сигналізіція

Є

Сигналізація старту та закінчення наливу

Можливість підключення педалі

Є

Можливість підключення насоса

Є

Умови експлуатації

Температура:

-10..60°C

Віднос. волог.: до 75%

Умови зберігання

Температура:

-30..80°C

Віднос. волог.: до 75%

 

 

 

 

Цей дозатор передбачає режим роботи – напівавтомат. Тобто натиснули кнопку «СТАРТ» (або педаль) — дозатор видав по чотирьох каналах задану вами дозу. Після чого дозатор очікує наступного натискання кнопки «СТАРТ» (або натискання педалі).

Ціна контролера DOZA-4V — 9000 грн

Також можливі варіанти комплектації:

  1. Комплект дозатора з пластиковими лічильниками та пластиковими клапанами 1/2 дюйма — по запиту.
  2. Комплект дозатора з пластиковими лічильниками та латуними клапанами 1/2 дюйма — по запиту.

Додатково є педаль — 300грн.

Документація: